Om de sporters die wij begeleiden op ieder gebied van dienst te kunnen zijn hebben wij een zo compleet mogelijk team om de sporters heen gebouwd.

Koen Lourier // sportsmanager

Koen Lourier (2001) is een echte ondernemer met liefde voor de sport. Zijn liefde voor de sport, uitgebreide netwerk en communicatieve vaardigheden komen perfect van pas en kunnen tijdens onderhandelingen doorslaggevend zijn.

Eric van Driel // tolk

Eric van Driel (2001) is erg sterk met de Franse en Engelse taal. Dit zorgt ervoor dat de onderhandelingen met buitenlandse clubs soepel verlopen. Hij studeert international business waar talen van essentieel belang zijn.

Arjan Aarnoudse // fotograaf

Arjan Aarnoudse (1981) legt als fotograaf alles vast wat beweegt, of juist heel stil zit. Breed georiënteerd, is hij altijd op zoek naar unieke plaatjes. Sportfotografie is dan weliswaar nieuw voor hem, maar dat maakt de uitdaging alleen maar groter. Als topsporter is jezelf presenteren 1 van de belangrijkste zaken. Met hem als fotograaf is dat geen enkel probleem.

Marco Schelling // sportmasseur

Marco Schelling (1968) weet maar al te goed hoe hij sporters het best kan ondersteunen bij een sportieve uitdaging. De trotse eigenaar van sport-massage praktijk Marco Schelling is een gediplomeerd masseur en zorgt ervoor dat het lichaam van de topsporter gezond en fit blijft.